Vývoj a dizajn, Príprava a delenie materiálu, Zváranie, Povrchová úprava, Montáž, Kontrola kvality, Expedícia
2003

Prepravné palety a konštrukcie nielen pre automobilový priemysel!

„Od vývoja až po hotový výrobok s 20-ročnými skúsenosťami.“

Certifikácia ISO 9001

Naša spoločnosť drží krok s požiadavkami na kvalitu. Úspešne absolvovaná certifikácia podľa normy ISO 9001:2016 je jedným z dôkazov vysokej kvality našich služieb, a to aj pre každoročné vykonávanie auditov bez nezhôd, t. j. bez odchýlok od prísnych pravidiel noriem.

O nás

Ak hľadáte spoľahlivého partnera v oblasti kovovýroby, ktorý má individuálny prístup a pri každom projekte dbá na vysokú kvalitu a rýchlosť dodania služieb, venuje pozornosť detailom a pri výrobe využíva najmodernejšie technológie, ste na správnom mieste. Naša spoločnosť Knikov s.r.o. je tu pre vás.


Sme schopní vám vyrobiť paletu na mieru z už zaslaných 3D údajov. Kovové palety nevyrábame len pre automobilový priemysel, ale sme schopní dodať aj rôzne kovové konštrukcie, regály a pod. V automobilovom priemysle ponúkame možnosť kombinácie kovovej konštrukcie s viacerými ďalšími materiálmi, ako sú textilné vložky, rôzne plastové vložky vrátane plastových boxov, ktoré sa dajú vložiť do palety vrátane posuvných systémov atď.

KNIKOV - knikov.sk o nas

20 ročné

skúsenosti

Veria nám mnohí

 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :

Spoločné ciele

Technické ciele

Cieľom našej spoločnosti je prinášať na trh kvalitné výrobky a poskytovať všetky technické služby od 3D návrhu až po dodanie požadovaných výrobkov.

Ciele voči obchodným partnerom
Vo vzťahoch s našimi obchodnými partnermi budujeme atmosféru otvorenosti a dôvery. Naším cieľom je riešiť nielen to, čo zákazníci oceňujú a potrebujú dnes, ale aj to, čo budú potrebovať zajtra. Záleží nám na dlhodobých vzťahoch s našimi zákazníkmi a dodávateľmi.
Ciele v oblasti kvality
Jedným z hlavných cieľov našej spoločnosti je neustále zlepšovať kvalitu služieb, ktoré poskytujeme našim zákazníkom. Na podporu tohto cieľa má naša spoločnosť zavedený a certifikovaný systém manažérstva kvality podľa normy ČSN EN ISO 9001:2016.
KNIKOV - knikov.sk spolocne ciele